Toon de Jong (1879-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Toon de Jong
Toon de Jong (1879-1978)

Toon de Jong (1879-1978)

Kunstenaar

Toon de JONG (Laren 1879 - Maassluis 1978)

Aangeboden items
1
Verkochte items
65
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
Toon de Jong - EEMNES Buiten kopen? Bied vanaf 95!
Toon de Jong (1879-1978) Nederlands EEMNES Buiten
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen40 cm x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Toon de Jong

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Toon de Jong? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Toon de Jong. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Toon de Jong en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Toon de Jong te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Toon de Jong!

Volg het aanbod kunst van Toon de Jong te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Toon de Jong te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Toon de Jong instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Toon de Jong kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Toon de Jong!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Toon de Jong kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Toon de Jong en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Toon de Jong via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Toon de Jong of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Toon de Jong?

Kunst kopen van Toon de Jong begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Toon de Jong, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Toon de Jong. Om meer kans te maken om de Toon de Jong te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Toon de Jong! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.