Willem Gerard Hofker (1902-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Gerard Hofker
Willem Gerard Hofker (1902-1981)

Willem Gerard Hofker (1902-1981)

Kunstenaar

Willem Gerard HOFKER (Den Haag 1902-1981 Amsterdam)

Aangeboden items
2
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Gerard Hofker - Ets - Bali kopen? Bied vanaf 950!
Willem Gerard Hofker (1902-1981) Nederlands Ets - Bali
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen41.5 x 33.7 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 950
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Gerard Hofker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Gerard Hofker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Gerard Hofker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Gerard Hofker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Gerard Hofker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Gerard Hofker!

Volg het aanbod kunst van Willem Gerard Hofker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Gerard Hofker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Gerard Hofker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Gerard Hofker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Gerard Hofker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Gerard Hofker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Gerard Hofker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Gerard Hofker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Gerard Hofker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Gerard Hofker?

Kunst kopen van Willem Gerard Hofker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Gerard Hofker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Gerard Hofker. Om meer kans te maken om de Willem Gerard Hofker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Gerard Hofker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.