Willem Steelink (sr.) (1826-1913)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Willem Steelink (sr.)
Willem Steelink (sr.) (1826-1913)

Willem Steelink (sr.) (1826-1913)

Kunstenaar

Willem (I) STEELINK

Etser, graveur, schilder.

Geboren in 1826 te Amsterdam, overleden in 1913 aldaar.

Opleiding: Van 1840 tot 1849 volgde Steelink zijn opleiding aan de Rijksakademie van beeldende kunsten in Amsterdam.

Willem Steelink was een late navolger van de Haagse School. Hij was gespecialiseerd in stadgezichten van Amsterdam en portretten van Amsterdammers. Hij graveerde de omlijsting van de postzegel ontworpen door Rudolf Stang, te ere van de inhuldiging van koningin Wilhelmina in 1898.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
3
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem Steelink (sr.) - Portret heer en portret dame kopen? Bied vanaf 40!
Willem Steelink (sr.) (1826-1913) Nederlands Portret heer en portret dame
TechniekEts
Afmetingen51.5 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Willem Steelink (sr.) - Winter - een fraai winterlandschap kopen? Bied vanaf 50!
Willem Steelink (sr.) (1826-1913) Nederlands Winter - een fraai winterlandschap
TechniekGravure
Afmetingen30 cm x 36 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Willem Steelink (sr.) - W. Steelink sr Gravures, ,o.a. Zeevaart ,Cultuur, Natuur,Topografie kopen? Bied vanaf 50!
Willem Steelink (sr.) (1826-1913) Nederlands W. Steelink sr Gravures, ,o.a. Zeevaart ,Cultuur, Natuur,Topografie
TechniekGravure
Afmetingen18 cm x 23 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem Steelink (sr.)

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem Steelink (sr.)? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem Steelink (sr.). Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem Steelink (sr.) en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem Steelink (sr.) te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem Steelink (sr.)!

Volg het aanbod kunst van Willem Steelink (sr.) te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem Steelink (sr.) te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem Steelink (sr.) instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem Steelink (sr.) kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem Steelink (sr.)!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem Steelink (sr.) kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem Steelink (sr.) en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem Steelink (sr.) via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem Steelink (sr.) of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem Steelink (sr.)?

Kunst kopen van Willem Steelink (sr.) begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem Steelink (sr.), heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem Steelink (sr.). Om meer kans te maken om de Willem Steelink (sr.) te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem Steelink (sr.)! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.