Willem van Malsen (1940-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Willem van Malsen
Willem van Malsen (1940-2005)

Willem van Malsen (1940-2005)

Willem van MALSEN (Utrecht 1940 - Amsterdam 2005)

schilder, illustrator, graficus, fotograaf, schreef, filmde en maakte beelden

Opleiding:
Van Malsen heeft Nederlands gestudeerd en is zich daarna gaan ontwikkelen als beeldend kunstenaar. Hij begon als politiek tekenaar bij Vrij Nederland, en in Parijs voor het Franse anarchistische tijdschrift L"Enrage.

Hierna ontwikkelde Willem van Malsen zich als een veelzijdig kunstenaar, hij ging schilderen, fotograferen, illustreren, schreef en filmde en ontwikkelde technieken als de dechirure (scheursels). Van Malsen heeft een unieke positie in de nederlandse kunstgeschiedenis en zijn oeuvre kan gezien worden als een lang vormexperiment, waarbij hij vele stromingen en invloeden op geheel eigen wijze toepaste, en daarbij gebruik maakte van de meest uiteenlopende materialen en technieken. Van Malsen illustreerde boeken voor o.a. Mensje van Keulen, Cees Nooteboom, Gerrit Komrij.

Het werk van Willem van Malsen in tentoongesteld in Amsterdam en Parijs.

Aangeboden items
3
Verkochte items
46
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Willem van Malsen - Litho: 9 Landscapes by Malsen - 1970 kopen? Bied vanaf 40!
Willem van Malsen (1940-2005) Nederlands Litho: 9 Landscapes by Malsen - 1970
TechniekLitho
Afmetingen55 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Willem van Malsen - Litho: Vijf jaar Galerie Balans - 1975 kopen? Bied vanaf 49!
Willem van Malsen (1940-2005) Nederlands Litho: Vijf jaar Galerie Balans - 1975
TechniekLitho
Afmetingen34.5 x 24.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
Willem van Malsen - Litho: landscapes by Malsen - 1970 kopen? Bied vanaf 45!
Willem van Malsen (1940-2005) Nederlands Litho: landscapes by Malsen - 1970
TechniekLitho
Afmetingen55 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Willem van Malsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Willem van Malsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Willem van Malsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Willem van Malsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Willem van Malsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Willem van Malsen!

Volg het aanbod kunst van Willem van Malsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Willem van Malsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Willem van Malsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Willem van Malsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Willem van Malsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Willem van Malsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Willem van Malsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Willem van Malsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Willem van Malsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Willem van Malsen?

Kunst kopen van Willem van Malsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Willem van Malsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Willem van Malsen. Om meer kans te maken om de Willem van Malsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Willem van Malsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.