Wim de Haan (1913-1967)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim de Haan
Wim de Haan (1913-1967)

Wim de Haan (1913-1967)

Kunstenaar

Wim de HAAN (Amsterdam 1913 - Amsterdam 1967)

Schilder, beeldhouwer, assemblagekunstenaar, aquarellist, tekenaar, pentekenaar tevens sociaal pedagoog.

Opleiding

Autodidact

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim de Haan - Zonder titel - prachtig en zeldzaam werk kopen? Bied vanaf 450!
Wim de Haan (1913-1967) Nederlands Zonder titel - prachtig en zeldzaam werk
TechniekAquarel
Afmetingen52 x 78 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee
Wim de Haan - Abstracte compositie, gesigneerd en gedateerd 1956 kopen? Bied vanaf 450!
Wim de Haan (1913-1967) Nederlands Abstracte compositie, gesigneerd en gedateerd 1956
TechniekAquarel
Afmetingen34 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wim de Haan

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim de Haan? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim de Haan. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim de Haan en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim de Haan te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim de Haan!

Volg het aanbod kunst van Wim de Haan te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim de Haan te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim de Haan instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim de Haan kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim de Haan!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim de Haan kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim de Haan en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim de Haan via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim de Haan of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim de Haan?

Kunst kopen van Wim de Haan begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim de Haan, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim de Haan. Om meer kans te maken om de Wim de Haan te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim de Haan! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.