Woody van Amen (1936)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Woody van Amen
Woody van Amen (1936)

Woody van Amen (1936)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Woody van AMEN (Eindhoven 1936)

Aangeboden items
2
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Woody van Amen - foto op kaart + Bewerkte aquarel op kaart : Havana - Brasil kopen? Bied vanaf 100!
Woody van Amen (1936) Nederlands foto op kaart + Bewerkte aquarel op kaart : Havana - Brasil
Techniek Aquarel
Afmetingen 14.5 x 10.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Woody van Amen - Sweetlove kopen? Bied vanaf 165!
Woody van Amen (1936) Nederlands Sweetlove
Techniek Pen (Inkt)
Afmetingen 30 x 22 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 165
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Woody van Amen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Woody van Amen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Woody van Amen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Woody van Amen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Woody van Amen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Woody van Amen!

Volg het aanbod kunst van Woody van Amen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Woody van Amen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Woody van Amen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Woody van Amen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Woody van Amen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Woody van Amen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Woody van Amen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Woody van Amen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Woody van Amen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Woody van Amen?

Kunst kopen van Woody van Amen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Woody van Amen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Woody van Amen. Om meer kans te maken om de Woody van Amen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Woody van Amen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.