Borana
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Borana
Borana

Borana

Etnografica

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
Nationaliteit
Ethiopisch Ethiopisch  Keniaans Keniaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Borana aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Etnografica verkopen van Borana

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol etnografica van Borana verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie etnografische object van Borana dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling Etnografica van Borana verkopen?

Verkoop etnografica objecten van Borana via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst en etnografica objecten van Borana verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online etnografische objecten verkopen van Borana en andere stammen of makers is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor etnografica van Borana die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw objecten van Borana via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Borana etnografica graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een etnografica object van Borana te koop aan via Kunstveiling?

Om etnografica van Borana te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u Borana-objecten gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van etnografica van Borana via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het object op, waaronder het materiaal, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het etnografische object van Borana toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het etnografica object van Borana niet verkocht? Overweeg dan om het item opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van etnografica van Borana te vergroten!