Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk - Verkocht

Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk kopen? Bied vanaf 1!
Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk kopen? Bied vanaf 1!Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk kopen? Bied vanaf 1!Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk kopen? Bied vanaf 1!Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk kopen? Bied vanaf 1!Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk kopen? Bied vanaf 1!Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk kopen? Bied vanaf 1!Jan Toorop - litho, gesigneerd in de druk kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Jan Toorop (1858-1928)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1912
Techniek Varia
Afmetingen 20 x 29 cm (h x b)
Gesigneerd Signatuur meegedrukt

Afmetingen lijst: 36cm x 46cm.

Over hemzelf:
Johannes Theodorus (Jan) Toorop, ook: Jean Theodor Toorop, (Poerworedjo (Nederlands-Indië), 20 december 1858 – Den Haag, 3 maart 1928)[1] was een van de belangrijkste Nederlandse beeldend kunstenaars uit de periode 1880-1910.[2] Aanvankelijk schilderde hij in impressionistische stijl, maar via het pointillisme ontwikkelde hij zich tot symbolistisch schilder.

Ook was hij actief als portrettekenaar en ontwierp hij keramiek, reclame-affiches en boekbanden. De Nederlandse art nouveau wordt vaak met zijn werk geassocieerd. In de laatste twintig jaar van zijn leven was hij sterk rooms-katholiek geïnspireerd.

Hij was de vader van Charley Toorop, grootvader van de kunstenaar Edgar Fernhout en de cineast John Fernhout en overgrootvader van Rik Fernhout - vier generaties kunstenaars.
Conditie
ConditieGoed
Het werk is in goede staat en netjes ingelijst.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Maarssen, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 17,50
Naar Duitsland € 17,50
Europese Unie € 17,50
Wereldwijd € 30,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .