• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Paul van der Ven - Zandverstuiving (Veluwe) landschap

Paul van der Ven - Zandverstuiving (Veluwe) landschap kopen? Bied vanaf 60!
Paul van der Ven - Zandverstuiving (Veluwe) landschap kopen? Bied vanaf 60!Paul van der Ven - Zandverstuiving (Veluwe) landschap kopen? Bied vanaf 60!Paul van der Ven - Zandverstuiving (Veluwe) landschap kopen? Bied vanaf 60!Paul van der Ven - Zandverstuiving (Veluwe) landschap kopen? Bied vanaf 60!Paul van der Ven - Zandverstuiving (Veluwe) landschap kopen? Bied vanaf 60!Paul van der Ven - Zandverstuiving (Veluwe) landschap kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Paul van der Ven (1892-1972)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlRomantisch
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen30 cm x 40 cm (h x b)
Lijst49.5 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Het in heldere kleuren geschilderde romantische tafereel toont een zandverstuiving landschap zoals je die in op de Veluwe, rondom het Kröller Muller museum, kunt tegenkomen. De naam 'Paul van der Ven' staat links onderaan het doek. Er staat geen jaartal bij maar afgaand op ander werk van deze schilder moet het toch vóór 1940 geschilderd zijn. Het craquelé is alleen zichtbaar van dichtbij en is niet storend. De lijst is in linker hoek gerestaureerd maar je moet het weten om dat te kunnen zien.
ConditieGoed

Door ouderdom is craquelé waar te nemen in de verflaag.  De bewerkelijke lijst erom heen is in de linker beneden hoek gerestaureerd. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:16-09-2022 om 14:38
Eindtijd:25-09-2022 om 22:57
Openingsbod € 60
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieHeerlen, Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.