Akke Sins (1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Akke Sins
Akke Sins (1928)

Akke Sins (1928)

Kunstenaar

Akke SINS (Wunseradiel 1928)

Aangeboden items
1
Verkochte items
46
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Akke Sins - Landschap met personen - Ets kopen? Bied vanaf 42!
Akke Sins (1928) Nederlands Landschap met personen - Ets
TechniekEts
Afmetingen14 x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 42
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Akke Sins

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Akke Sins? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Akke Sins. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Akke Sins en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Akke Sins te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Akke Sins!

Volg het aanbod kunst van Akke Sins te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Akke Sins te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Akke Sins instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Akke Sins kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Akke Sins!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Akke Sins kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Akke Sins en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Akke Sins via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Akke Sins of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Akke Sins?

Kunst kopen van Akke Sins begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Akke Sins, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Akke Sins. Om meer kans te maken om de Akke Sins te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Akke Sins! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.