Bob Bonies (1937)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Bob Bonies
Bob Bonies (1937)

Bob Bonies (1937)

Bob BONIES (Den Haag 1937)

Beeldhouwer, schilder, ontwerper, graficus

Opleiding:

Akademie van beeldende kunsten Den Haag, Vrije Academie Den Haag, Stockholm Högre Konst Industriëlla Skolan. Hij was van 1988 tot 2001 directeur van de Vrije Academie van kunsten Den Haag.

Woont en werkt in Den Haag

Begin jaren 60 kwam er een groep kunstenaars op die abstracte kunst wilde maken zonder diepere betekenis. Het werk moest systematisch, concreet als rationeel zijn. Ze zetten zich af tegen de emotionele lading van het expressionisme, en waren hierin pioniers. Bob Bonies was een prominent lid van deze avant-gardistische stroming. Met het gebruik van contrasterende kleuren en geometrische vormen zoekt hij het evenwicht en ordening.

Bob Bonies heeft door de jaren heen een sterk oeuvre ontwikkeld, wars van modes en trends.

Exposities en prijzen:

Solotentoonstelling, Stedelijk Museum Amsterdam, 1966 Internationale tentoonstelling Forms of Colours, Amsterdam, Bern, Stuttgart, 1966 Solotentoonstelling, Gemeente Museum Den Haag, 1979 Retrospectieve tentoonstelling, Van Abbe Museum, Eindhoven, 1981

Aangeboden items
1
Verkochte items
126
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bob Bonies - geen titel kopen? Bied vanaf 60!
Bob Bonies (1937) Nederlands geen titel
TechniekZeefdruk
Afmetingen63 x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bob Bonies

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bob Bonies? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bob Bonies. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bob Bonies en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bob Bonies te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bob Bonies!

Volg het aanbod kunst van Bob Bonies te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bob Bonies te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bob Bonies instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bob Bonies kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bob Bonies!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bob Bonies kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bob Bonies en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bob Bonies via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bob Bonies of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bob Bonies?

Kunst kopen van Bob Bonies begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bob Bonies, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bob Bonies. Om meer kans te maken om de Bob Bonies te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bob Bonies! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.