Bob ten Hoope (1920-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bob ten Hoope
Bob ten Hoope (1920-2014)

Bob ten Hoope (1920-2014)

Kunstenaar

Bob ten Hoope: (Bussum 1920)

Aangeboden items
2
Verkochte items
43
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bob ten Hoope - Litho: Liggend naakt - 1987 kopen? Bied vanaf 59!
Bob ten Hoope (1920-2014) Nederlands Litho: Liggend naakt - 1987
TechniekLitho
Afmetingen56 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee
Bob ten Hoope - Annette kopen? Bied vanaf 75!
Bob ten Hoope (1920-2014) Nederlands Annette
TechniekAquarel
Afmetingen60 x 38 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bob ten Hoope

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bob ten Hoope? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bob ten Hoope. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bob ten Hoope en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bob ten Hoope te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bob ten Hoope!

Volg het aanbod kunst van Bob ten Hoope te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bob ten Hoope te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bob ten Hoope instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bob ten Hoope kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bob ten Hoope!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bob ten Hoope kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bob ten Hoope en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bob ten Hoope via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bob ten Hoope of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bob ten Hoope?

Kunst kopen van Bob ten Hoope begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bob ten Hoope, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bob ten Hoope. Om meer kans te maken om de Bob ten Hoope te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bob ten Hoope! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.