Cham
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Etnografica
  6. >
  7. Cham
Cham

Cham

CHAM

De Cham leven in Vietnam en Cambodja. Ze zijn afstammelingen van vluchtelingen uit het oude koninkrijk Champa die 500 jaar geleden centraal Vietnam ontvluchtten.
Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Cambodjaans Cambodjaans  Vietnamees Vietnamees  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Cham aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Cham wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Etnografica kopen van Cham

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Cham? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Cham. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Cham is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Cham te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Cham te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Cham te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cham instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Cham objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Cham!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Cham kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Cham en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Cham via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Cham, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Cham?

Etnografica kopen van Cham begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Cham. Om meer kans te maken om het etnografica object van Cham te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Cham! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.