Fer Hakkaart (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fer Hakkaart
Fer Hakkaart (1941)

Fer Hakkaart (1941)

Kunstenaar

Fer (Ferdinand) HAKKAART (Leiden 1941) Fer Hakkaart volgde de Koninklijke Academie in Den Haag, waar hij les kreeg van de Haagse kunstenaar Co Westerik (1924). In zijn eerste schilderijen en tekeningen, begin jaren zestig, is de invloed van Westerik maar ook die van de realistische schilder Herman Gordijn (1932) duidelijk zichtbaar. Stroming Fantatisch Realisme.

Aangeboden items
1
Verkochte items
24
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Fer Hakkaart - Zelfportret kopen? Bied vanaf 50!
Fer Hakkaart - ZelfportretGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorvandeHaas
Eindtijd 22-01-2023 om 21:56
Jaartal1963
TechniekLitho
Afmetingen51 cm x 61.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Fer Hakkaart

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fer Hakkaart? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fer Hakkaart. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fer Hakkaart en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fer Hakkaart te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fer Hakkaart!

Volg het aanbod kunst van Fer Hakkaart te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fer Hakkaart te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fer Hakkaart instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fer Hakkaart kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fer Hakkaart!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fer Hakkaart kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fer Hakkaart en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fer Hakkaart via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fer Hakkaart of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fer Hakkaart?

Kunst kopen van Fer Hakkaart begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fer Hakkaart, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fer Hakkaart. Om meer kans te maken om de Fer Hakkaart te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fer Hakkaart! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.