Fer Hakkaart (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Fer Hakkaart
Fer Hakkaart (1941)

Fer Hakkaart (1941)

Fer (Ferdinand) HAKKAART (Leiden 1941) Fer Hakkaart volgde de Koninklijke Academie in Den Haag, waar hij les kreeg van de Haagse kunstenaar Co Westerik (1924). In zijn eerste schilderijen en tekeningen, begin jaren zestig, is de invloed van Westerik maar ook die van de realistische schilder Herman Gordijn (1932) duidelijk zichtbaar. Stroming Fantatisch Realisme.

Aangeboden items
0
Verkochte items
26
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Fer Hakkaart (1941) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 26 items van Fer Hakkaart (1941) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 18 mensen die Fer Hakkaart (1941) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Fer Hakkaart

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fer Hakkaart? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fer Hakkaart. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fer Hakkaart en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fer Hakkaart te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fer Hakkaart!

Volg het aanbod kunst van Fer Hakkaart te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fer Hakkaart te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fer Hakkaart instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fer Hakkaart kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fer Hakkaart!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fer Hakkaart kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fer Hakkaart en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fer Hakkaart via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fer Hakkaart of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fer Hakkaart?

Kunst kopen van Fer Hakkaart begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fer Hakkaart, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fer Hakkaart. Om meer kans te maken om de Fer Hakkaart te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fer Hakkaart! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.