Geurt van Dijk (1941)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Geurt van Dijk
Geurt van Dijk (1941)

Geurt van Dijk (1941)

Geurt van DIJK (Heteren 1941) Opgeleid tot beelden kunstenaar aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem. Geurt van Dijk is werkzaam op een breed terrein van de beeldende kunst. Hij werkt als beeldhouwer, etser, graficus, lithograaf, schilder en tekenaar. Zijn werk wordt gerekend tot het academisch maniërisme. Aanvankelijk was hij werkzaam in Gelderland. In de negentiger jaren van de twintigste eeuw verhuisde hij naar Eppenhuizen in de provincie Groningen. Geurt van Dijk werd tevens docent aan de Academie Minerva in Groningen.[2] Zijn werk wordt met regelmaat geëxposeerd. Samen met de beeldend kunstenaar Hans van der Pennen maakte hij in 1996 een dubbelexpositie.In 2011 werd zijn werk opgenomen in de tentoonstelling van de academie Minerva te Groningen onder de titel Oude Helden - Jonge Meesters. Van Dijk ontving in 1991 de Gelderland Grafiekprijs. Samen met Johnny van Doorn (Johnny the Selfkicker) maakte hij Heteren, met teksten van Van Doorn en prenten van Van Dijk.

Aangeboden items
4
Verkochte items
78
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Geurt van Dijk - Gemengde techniek op papier "ontmoeting" in passe partout gesigneerd kopen? Bied vanaf 70!
Geurt van Dijk (1941) Nederlands Gemengde techniek op papier "ontmoeting" in passe partout gesigneerd
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 21 x 30 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
Geurt van Dijk - De handen. Naakt. Portret vrouw. kopen? Bied vanaf 49!
Geurt van Dijk (1941) Nederlands De handen. Naakt. Portret vrouw.
Techniek Ets
Afmetingen 65 x 50 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Geschept Papier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
Geurt van Dijk - SCENE 2 kopen? Bied vanaf 35!
Geurt van Dijk (1941) Nederlands SCENE 2
Techniek Ets
Afmetingen 64 x 48 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Geurt van Dijk - Gelderse Grafiekmap Scène 2 kopen? Bied vanaf 75!
Geurt van Dijk (1941) Nederlands Gelderse Grafiekmap Scène 2
Techniek Zeefdruk
Afmetingen 79 x 58 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Geurt van Dijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geurt van Dijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geurt van Dijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geurt van Dijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geurt van Dijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geurt van Dijk!

Volg het aanbod kunst van Geurt van Dijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geurt van Dijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geurt van Dijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geurt van Dijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geurt van Dijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geurt van Dijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geurt van Dijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geurt van Dijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geurt van Dijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geurt van Dijk?

Kunst kopen van Geurt van Dijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geurt van Dijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geurt van Dijk. Om meer kans te maken om de Geurt van Dijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geurt van Dijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.