Han Krug (1890-1977)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Han Krug
Han Krug (1890-1977)

Han Krug (1890-1977)

Kunstschilder

Han KRUG (Den Haag 1890 - Den Haag 1977)

Krug was een Nederlands kunstenaar. Hij studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Rond 1910 begon hij in Den Haag een eigen reclame- en decoratieatelier. In 1923 werd hij lid van Pulchri Studio. In de jaren 30 begon hij grote duinlandschappen te schilderen in olieverf. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was hij genoodzaakt onder te duiken in Wieringen. Na de oorlog ging hij op dezelfde voet verder met het maken van landschappen en was o.a. mede-oprichter van de haagse Aquarellisten.

Aangeboden items
3
Verkochte items
222
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Han Krug - Twee gezichten op Beek, Montferland - Gemengde technieken kopen? Bied vanaf 43!
Han Krug (1890-1977) Nederlands Twee gezichten op Beek, Montferland - Gemengde technieken
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen25 x 15 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 43
Bied mee Bied mee
Han Krug - Ingelijst stilleven kopen? Bied vanaf 60!
Han Krug (1890-1977) Nederlands Ingelijst stilleven
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen47.5 x 37.3 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Han Krug - Wilde planten - Zes houtsneden 1946 kopen? Bied vanaf 50!
Han Krug (1890-1977) Nederlands Wilde planten - Zes houtsneden 1946
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen24 x 18 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Han Krug

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Han Krug? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Han Krug. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Han Krug en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Han Krug te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Han Krug!

Volg het aanbod kunst van Han Krug te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Han Krug te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Han Krug instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Han Krug kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Han Krug!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Han Krug kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Han Krug en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Han Krug via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Han Krug of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Han Krug?

Kunst kopen van Han Krug begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Han Krug, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Han Krug. Om meer kans te maken om de Han Krug te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Han Krug! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.