• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Hubert Levigne (1905-1989)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Hubert Levigne

Hubert Levigne (1905-1989)

Kunstenaar

Hubert Levigne ( Meerssen 1905 - Maastricht 1989)

Graficus, met name kopergravures

Aangeboden items
2
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (11 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Hubert Levigne - Wilhelmus kopen? Bied vanaf 50!
Hubert Levigne - Wilhelmus

Grafiek na 1900

Geplaatst dooretsje

Eindtijd22-01-2022 om 19:28

Jaartal1948
TechniekGravure
Afmetingen35 cm x 25 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Aftersale
Hubert Levigne - Stervende man kopen? Bied vanaf 25!
Hubert Levigne - Stervende man

Grafiek na 1900

Geplaatst doorMRietveld

Eindtijd08-04-2022 om 21:37

Jaartal1951
TechniekEts
Afmetingen24.5 cm x 27.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hubert Levigne

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hubert Levigne? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hubert Levigne. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hubert Levigne en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hubert Levigne te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hubert Levigne!

Volg het aanbod kunst van Hubert Levigne te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hubert Levigne te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hubert Levigne instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hubert Levigne kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hubert Levigne!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hubert Levigne kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hubert Levigne en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hubert Levigne via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hubert Levigne of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hubert Levigne?

Kunst kopen van Hubert Levigne begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hubert Levigne, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hubert Levigne. Om meer kans te maken om de Hubert Levigne te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hubert Levigne! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.