Ko Oosterkerk (1928-2012)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ko Oosterkerk
Ko Oosterkerk (1928-2012)

Ko Oosterkerk (1928-2012)

Kunstenaar

Ko OOSTERKERK (Velsen-Zuid 1928 - Gemert 2012)

Aangeboden items
2
Verkochte items
106
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ko Oosterkerk - “Negen lijnen in grijs fond” kopen? Bied vanaf 450!
Ko Oosterkerk (1928-2012) Nederlands “Negen lijnen in grijs fond”
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen61 x 59 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee
Ko Oosterkerk - "vogelliefde" kopen? Bied vanaf 75!
Ko Oosterkerk (1928-2012) Nederlands "vogelliefde"
TechniekDroge Naald
Afmetingen49 x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ko Oosterkerk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ko Oosterkerk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ko Oosterkerk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ko Oosterkerk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ko Oosterkerk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ko Oosterkerk!

Volg het aanbod kunst van Ko Oosterkerk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ko Oosterkerk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ko Oosterkerk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ko Oosterkerk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ko Oosterkerk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ko Oosterkerk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ko Oosterkerk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ko Oosterkerk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ko Oosterkerk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ko Oosterkerk?

Kunst kopen van Ko Oosterkerk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ko Oosterkerk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ko Oosterkerk. Om meer kans te maken om de Ko Oosterkerk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ko Oosterkerk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.