Lei Molin (1927-1990)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Lei Molin
Lei Molin (1927-1990)

Lei Molin (1927-1990)

Kunstenaar

Lei MOLIN (Berg en Terblijt 1927 - Eindhoven 1990)

Molin zijn vroege werk is beïnvloed door het impressionisme. Tijdens zijn Valkenburgse periode schilderde hij in olieverf, grote, abstracte doeken in uitbundige kleuren, waarbij Karel Appel een groot voorbeeld was. In de jaren 60 verhuisde Molin naar Amsterdam. Hij sloot zich aan bij de z.g. Amsterdamse Limburgers, waarvan ook Ger Lataster deel uitmaakte.In Amsterdam kwam hij onder invloed van Cobra en het minimalisme. Hij beperkte zich tot abstract wek, gebruik makend van de kleuren wit, zwart, grijs. Vanaf de 80-er jaren kwam de kleur in zijn werken terug en maakte hij een bijzonder expressieve periode door.Er hangen diverse werken van hem in musea.

Aangeboden items
3
Verkochte items
86
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (74 x Favoriet)
filters
Lei Molin - Zonder titel kopen? Bied vanaf 800!
Lei Molin (1927-1990) Nederlands Zonder titel
TechniekOlieverf
Afmetingen87 cm x 82 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 800
Bied mee Bied mee
FA. (6)
Lei Molin - Abstract Compositie 1990 - 14/400 kopen? Bied vanaf 50!
Lei Molin (1927-1990) Nederlands Abstract Compositie 1990 - 14/400
TechniekLitho
Afmetingen50 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (4)
Lei Molin - Abstract Compositie 1990 - 105/400 kopen? Bied vanaf 50!
Lei Molin (1927-1990) Nederlands Abstract Compositie 1990 - 105/400
TechniekLitho
Afmetingen50 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Lei Molin

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Lei Molin? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Lei Molin. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Lei Molin en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Lei Molin te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Lei Molin!

Volg het aanbod kunst van Lei Molin te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Lei Molin te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Lei Molin instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Lei Molin kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Lei Molin!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Lei Molin kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Lei Molin en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Lei Molin via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Lei Molin of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Lei Molin?

Kunst kopen van Lei Molin begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Lei Molin, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Lei Molin. Om meer kans te maken om de Lei Molin te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Lei Molin! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.