Pochon Frères
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Pochon Frères
Pochon Frères

Pochon Frères

Designer

POCHON FRERES ( Bern, Zwitserland)


Zilversmid. 

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Zwitsers Zwitsers  
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Pochon Frères - Zilveren kandelaarset kopen? Bied vanaf 150!
Pochon Frères - Zilveren kandelaarsetSieraden
Geplaatst doorVeilingmeester
Eindtijd 28-01-2023 om 19:50
Jaartal1935
Afmetingen12 cm x 8.5 cm x 8.5 cm (h x b x d)
Gewicht86 g
GesigneerdGemerkt/Merksticker

Design kopen van Pochon Frères

Wilt u graag design kopen van Pochon Frères? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Pochon Frères. Betaalbare en exclusieve design van Pochon Frères en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Pochon Frères te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Pochon Frères te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Pochon Frères te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pochon Frères instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Pochon Frères design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Pochon Frères!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Pochon Frères kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Pochon Frères en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Pochon Frères via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Pochon Frères of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Pochon Frères?

Design kopen van Pochon Frères begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Pochon Frères, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Pochon Frères. Om meer kans te maken om het designobject van Pochon Frères te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Pochon Frères! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.