Ton Albers (1923)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ton Albers
Ton Albers (1923)

Ton Albers (1923)

Kunstenaar

Ton ALBERS (Amsterdam 1923)

Hij maakt aquarellen, tekeningen en litho’s met een scala aan onderwerpen van bloemstilleven’s, stadsgezichten, ballettaferelen, portretten en landschappen. Het zijn prachtige voorbeelden van Hollands impressionisme, verwant aan de Haagse School. Albers laat zich inspireren door o.a. Jacob Maris, Hendrik Weissenbruch en Kees Verwey. Ton Albers exposeerde o.a. in het Stedelijk Museum in Amsterdam en het Singer in Laren.

Aangeboden items
3
Verkochte items
41
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ton Albers - Litho "Schapenkop" kopen? Bied vanaf 10!
Ton Albers (1923) Nederlands Litho "Schapenkop"
TechniekLitho
Afmetingen41 x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 15
2 biedingen
Bied mee Bied mee
Ton Albers - Boomhoek kopen? Bied vanaf 45!
Ton Albers (1923) Nederlands Boomhoek
TechniekLitho
Afmetingen72 x 52 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
Ton Albers - Landschap te Luxemburg kopen? Bied vanaf 80!
Ton Albers (1923) Nederlands Landschap te Luxemburg
TechniekAquarel
Afmetingen60 x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 80
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ton Albers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ton Albers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ton Albers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ton Albers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ton Albers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ton Albers!

Volg het aanbod kunst van Ton Albers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ton Albers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ton Albers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ton Albers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ton Albers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ton Albers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ton Albers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ton Albers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ton Albers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ton Albers?

Kunst kopen van Ton Albers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ton Albers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ton Albers. Om meer kans te maken om de Ton Albers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ton Albers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.