Wessel Couzijn (1912-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Wessel Couzijn
Wessel Couzijn (1912-1984)

Wessel Couzijn (1912-1984)

Beeldhouwer

Wessel COUZIJN (Amsterdam 1912 - Amsterdam 1984)

Aangeboden items
2
Verkochte items
29
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wessel Couzijn - proefdruk kopen? Bied vanaf 85!
Wessel Couzijn (1912-1984) Nederlands proefdruk
TechniekDroge Naald
Afmetingen52 x 79 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee
Wessel Couzijn - Gepatineerd bronzen beeld: ruiter te paard kopen? Bied vanaf 595!
Wessel Couzijn (1912-1984) Nederlands Gepatineerd bronzen beeld: ruiter te paard
TechniekBrons
Afmetingen20 x 7.5 x 8.5 cm (h x b x d)
Gewicht1773 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 595
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wessel Couzijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wessel Couzijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wessel Couzijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wessel Couzijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wessel Couzijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wessel Couzijn!

Volg het aanbod kunst van Wessel Couzijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wessel Couzijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wessel Couzijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wessel Couzijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wessel Couzijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wessel Couzijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wessel Couzijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wessel Couzijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wessel Couzijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wessel Couzijn?

Kunst kopen van Wessel Couzijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wessel Couzijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wessel Couzijn. Om meer kans te maken om de Wessel Couzijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wessel Couzijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.