Wim Zwiers (1922)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Wim Zwiers
Wim Zwiers (1922)

Wim Zwiers (1922)

Kunstenaar

Wim Zwiers (Rotterdam 1922)is een Nederlandse graficus, graveur, tekenaar, schilder en beeldhouwer. Hij was docent aan de academie in Groningen.

Aangeboden items
2
Verkochte items
36
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Wim Zwiers - Geboortekaart Zwiers' zoon Willem Andries-kopergravure 1947 - gratis verzending kopen? Bied vanaf 50!
Wim Zwiers (1922) Nederlands Geboortekaart Zwiers' zoon Willem Andries-kopergravure 1947 - gratis verzending
TechniekGravure
Afmetingen30 x 24 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Wim Zwiers - "ets no 32 landschap a/d Rotte" 023-WZ kopen? Bied vanaf 25!
Wim Zwiers (1922) Nederlands "ets no 32 landschap a/d Rotte" 023-WZ
TechniekEts
Afmetingen17 x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Wim Zwiers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Wim Zwiers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Wim Zwiers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Wim Zwiers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Wim Zwiers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Wim Zwiers!

Volg het aanbod kunst van Wim Zwiers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Wim Zwiers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Wim Zwiers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Wim Zwiers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Wim Zwiers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Wim Zwiers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Wim Zwiers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Wim Zwiers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Wim Zwiers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Wim Zwiers?

Kunst kopen van Wim Zwiers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Wim Zwiers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Wim Zwiers. Om meer kans te maken om de Wim Zwiers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Wim Zwiers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.