Houcine Bouchiba (1956)
  1. Home
  2. >
  3. Veilingopbrengsten
  4. >
  5. Houcine Bouchiba
Houcine Bouchiba (1956)

Houcine Bouchiba (1956)

Kunstenaar

Momenteel staan er geen items in de veiling van deze kunstenaar
Aangeboden items
0
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Houcine Bouchiba (1956) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst verkopen van Houcine Bouchiba

Kunstveiling is hét platform waar u succesvol kunst van Houcine Bouchiba verkoopt! Met een groot bereik aan kunstliefhebbers vindt u snel een koper voor het mooie kunstwerk van Houcine Bouchiba dat u wilt verkopen. Wilt u meer lezen over het verkopen van kunst via Kunstveiling? Klik dan op de link en bekijk de stappen om zelf een online veiling aan te maken!

Waarom via Kunstveiling kunst van Houcine Bouchiba verkopen?

Verkoop kunst van Houcine Bouchiba via het grootste veilingplatform in Nederland en Vlaanderen, gericht op het online kopen én verkopen van kunst, sieraden en design. Bent u lid van Kunstveiling, dan kunt u eenvoudig unieke kunst van Houcine Bouchiba verkopen met uw persoonlijke Kunstveiling-account. Bij Kunstveiling betaalt u geen verkoperscommissie over succesvolle verkopen.

Online kunst verkopen van Houcine Bouchiba en andere erkende kunstenaars is een spannend en dynamisch proces en kan snel resultaat geven. Met vele duizenden actieve kopers vindt u een groot en gevarieerd publiek voor kunstwerken van Houcine Bouchiba die u via de veiling wilt verkopen. Bovendien biedt Kunstveiling de mogelijkheid om uw kunstwerken van Houcine Bouchiba via de Veilingmeester te verkopen via de ontzamelservice. Wij nemen daarbij het werk rond de verkoop van uw Houcine Bouchiba kunstwerken graag voor u uit handen.

Hoe bied ik een kunstwerk van Houcine Bouchiba te koop aan via Kunstveiling?

Om kunst van Houcine Bouchiba te verkopen via Kunstveiling, heeft u een account nodig. Hier maakt u eenvoudig een account aan. Lees voordat u kunst van Houcine Bouchiba gaat verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door. Het te koop aanbieden van kunst van Houcine Bouchiba via de online veiling werkt snel en eenvoudig. Via het formulier geeft u de specificaties van het kunstwerk van Houcine Bouchiba op, waaronder de gebruikte techniek, afmetingen en een toelichting op de conditie. Daarnaast voegt u afbeeldingen van het kunstwerk van Houcine Bouchiba toe. Voor tips voor het maken van sprekende foto’s, lees ook onze veilingtips. Tot slot geeft u een openingsbod op, en selecteert u de eindtijd van de veiling.

Na afloop van de veiling ontvangt u automatisch bericht met de gegevens van de winnende bieder zodat u de verkoop verder kunt afhandelen. Is het kunstwerk van Houcine Bouchiba niet verkocht? Overweeg dan om het werk opnieuw aan te bieden en verlaag eventueel het openingsbod om de kans op een succesvolle verkoop van een kunstwerk van Houcine Bouchiba te vergroten!

Ik wil kunst van Houcine Bouchiba verkopen, wat is een realistisch openingsbod?

Heeft u een kunstwerk van Houcine Bouchiba dat u graag wilt verkopen, maar twijfelt u over een passend openingsbod? Vraag dan een gratis en vrijblijvende taxatie aan bij onze Veilingmeesters. Zij geven u graag advies en een realistische waardeschatting van uw kunst van Houcine Bouchiba. Meer informatie over het indienen van een online taxatieverzoek leest u door te klikken op de link.