Hendrik Willem Mesdag - "Gemeerde Vissersboot" - Verkocht

Hendrik Willem Mesdag - "Gemeerde Vissersboot" kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Hendrik Willem Mesdag - "Gemeerde Vissersboot" kopen? Bied vanaf 1!
Hendrik Willem Mesdag - "Gemeerde Vissersboot" kopen? Bied vanaf 1!Hendrik Willem Mesdag - "Gemeerde Vissersboot" kopen? Bied vanaf 1!Hendrik Willem Mesdag - "Gemeerde Vissersboot" kopen? Bied vanaf 1!Hendrik Willem Mesdag - "Gemeerde Vissersboot" kopen? Bied vanaf 1!Hendrik Willem Mesdag - "Gemeerde Vissersboot" kopen? Bied vanaf 1!Hendrik Willem Mesdag - "Gemeerde Vissersboot" kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Hendrik Willem Mesdag (1831-1915)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1900
Techniek Varia
Afmetingen 16 x 20 cm (h x b)
Gesigneerd Signatuur meegedrukt

Hendrik Willem Mesdag (Groningen, 23 februari 1831 – Den Haag, 10 juli 1915) was een Nederlands kunstschilder, aquarellist, etser en lithograaf.

Mesdag was de meester-marineschilder van de Scheveningse bomschuiten. Hij behoorde tot de Haagse School. Zijn bekendste werk is het Panorama Mesdag van Scheveningen, tentoongesteld aan de Zeestraat in Den Haag. Breeuwen en Voorbereiding voor vertrek zijn twee andere schilderijen van Mesdag. Hij was ook een befaamd kunstverzamelaar met een eigen museum, het Museum H.W. Mesdag, thans bekend onder de naam De Mesdag Collectie, aan de Haagse Laan van Meerdervoort.

Gedrukt en uitgegeven door Scheltema & Holkema te Amsterdam
poortnr: 5021.01
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .