Alice in Chains (1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alice in Chains
Alice in Chains (1987)

Alice in Chains (1987)

Muzikant

Alice in Chains (Seattle 1987)

Rockband die werd opgericht in 1987 door zanger/gitarist Jerry Cantrell en drummer Sean Kinney.

Leadzanger Layne Staley en bassist Mike Starr completeerden de bands eerste bezetting. Starr werd in 1993 vervangen door Mike Inez. Na het overlijden van Staley in 2002 werd de band opgeheven. In 2005 maakte het een doorstart met William DuVall als leadzanger

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Alice in Chains (1987) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Vinyl kopen van Alice in Chains

Wilt u graag vinyl kopen van Alice in Chains? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Alice in Chains. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Alice in Chains en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Alice in Chains te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Alice in Chains te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Alice in Chains te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alice in Chains instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Alice in Chains vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Alice in Chains!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Alice in Chains kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Alice in Chains en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Alice in Chains via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Alice in Chains of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Alice in Chains? (H2)

Vinyl kopen van Alice in Chains begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Alice in Chains, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Alice in Chains. Om meer kans te maken om de LP van Alice in Chains te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Alice in Chains! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.