Bertus de Meij (1915-1994)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bertus de Meij
Bertus de Meij (1915-1994)

Bertus de Meij (1915-1994)

Kunstenaar

Albertus Marinus de Meij is 12 april 1915 te Amsterdam geboren. Hij kreeg zijn opleiding als beeldend kunstenaar aan het Instituut voor Kunstnijverheidsonderwijs en aan de Rijksacademie voor Beeldende Kunsten te Amsterdam (leraren: J.H. Jurres en G.B.J. Westermann). Hij schilderde, aquarelleerde en tekende (ook pen) in modern-figuratieve trant landschappen, stadsgezichten en portretten. Zijn schilderijen hebben over het algemeen een vrije lichte toets en zonnige kleuren. Hij schilderde zijn landschappen veelal buiten. Bertus de Meij heeft 20 jaar door Itali_ en Frankrijk gezworven en woonde enige tijd in het Franse Menton en in Parijs. Jarenlang was hij lid van de Amsterdamse Kunstenaarsvereniging Arti et Amicitiae, De Brug en St. Lucas. Hij verwierf in 1969 te Nice de Grand Prix d?Et_ de Medaille d?Or in de categorie landschappen. Vanaf 1987 woonde Bertus de Meij in het Rosa Spier Huis te Laren waar hij 12 mei 1994 overleed.

Aangeboden items
0
Verkochte items
5
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Bertus de Meij (1915-1994) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Bertus de Meij (1915-1994) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Bertus de Meij

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bertus de Meij? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bertus de Meij. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bertus de Meij en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bertus de Meij te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bertus de Meij!

Volg het aanbod kunst van Bertus de Meij te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bertus de Meij te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bertus de Meij instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bertus de Meij kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bertus de Meij!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bertus de Meij kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bertus de Meij en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bertus de Meij via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bertus de Meij of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bertus de Meij?

Kunst kopen van Bertus de Meij begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bertus de Meij, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bertus de Meij. Om meer kans te maken om de Bertus de Meij te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bertus de Meij! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.