Carl Ojerstam (1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Carl Ojerstam
Carl Ojerstam (1971)

Carl Ojerstam (1971)

Carl ÖJERSTAM (1971)

Industrieel ontwerper MFA, studeerde in 1997 af aan de Konstfack School of Art & Design Stockholm en is sindsdien zowel werkzaam als freelancer werkzaam. Hij ontwerpt ook design in Zweden en in het buitenland.

Carl heeft vele prijzen en prijzen ontvangen, waaronder de ontwerpbeurs "On Picnic" van het ontwerpbedrijf NoPicnic voor zijn afstudeerproject bij Konstfack. Drie van zijn producten hebben de internationale Red Dot Design Award ontvangen. Een daarvan is de fauteuil Omni, geproduceerd door Materia en voor het eerst te zien op Stockholm Furniture Fair 2008. Carls Design is ook vertegenwoordigd in verschillende Zweedse en internationale designboeken.

Aangeboden items
0
Verkochte items
4
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Carl Ojerstam (1971) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Carl Ojerstam (1971) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Carl Ojerstam

Wilt u graag design kopen van Carl Ojerstam? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Carl Ojerstam. Betaalbare en exclusieve design van Carl Ojerstam en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Carl Ojerstam te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Carl Ojerstam te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Carl Ojerstam te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Carl Ojerstam instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Carl Ojerstam design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Carl Ojerstam!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Carl Ojerstam kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Carl Ojerstam en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Carl Ojerstam via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Carl Ojerstam of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Carl Ojerstam?

Design kopen van Carl Ojerstam begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Carl Ojerstam, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Carl Ojerstam. Om meer kans te maken om het designobject van Carl Ojerstam te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Carl Ojerstam! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.