Dick van Luijn (1896-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Dick van Luijn
Dick van Luijn (1896-1981)

Dick van Luijn (1896-1981)

Kunstenaar

Dick van LUIJN (Utrecht 1896 - Utrecht 1981)

Aangeboden items
2
Verkochte items
76
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (27 x Favoriet)
filters
Dick van Luijn - Het Grafisch Werk, genumm, met prent & 1x met 4 x houtgrav. & 'Trappen'ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Dick van Luijn (1896-1981) Nederlands Het Grafisch Werk, genumm, met prent & 1x met 4 x houtgrav. & 'Trappen'ingelijst
TechniekBoek met Originele Grafiek
Afmetingen21.5 cm x 15.5 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (2)
Dick van Luijn - Rivierbedding 1977 kopen? Bied vanaf 35!
Dick van Luijn (1896-1981) Rivierbedding 1977
TechniekPotlood
Afmetingen40 cm x 44 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (5)

Kunst kopen van Dick van Luijn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Dick van Luijn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Dick van Luijn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Dick van Luijn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Dick van Luijn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Dick van Luijn!

Volg het aanbod kunst van Dick van Luijn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Dick van Luijn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Dick van Luijn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Dick van Luijn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Dick van Luijn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Dick van Luijn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Dick van Luijn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Dick van Luijn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Dick van Luijn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Dick van Luijn?

Kunst kopen van Dick van Luijn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Dick van Luijn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Dick van Luijn. Om meer kans te maken om de Dick van Luijn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Dick van Luijn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.