• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Jeanne Bieruma Oosting (1898-1995)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Jeanne Bieruma Oosting
Jeanne Bieruma Oosting (1898-1995)

Jeanne Bieruma Oosting (1898-1995)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus, Glaskunstenaar, Tekenaar

Jeanne BIERUMA OOSTING (Leeuwarden 1898 - Almen 1995)

Aangeboden items
0
Verkochte items
124
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (152 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Jeanne Bieruma Oosting (1898-1995) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 124 items van Jeanne Bieruma Oosting (1898-1995) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 152 mensen die Jeanne Bieruma Oosting (1898-1995) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Kunst kopen van Jeanne Bieruma Oosting

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Jeanne Bieruma Oosting? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Jeanne Bieruma Oosting. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Jeanne Bieruma Oosting en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Jeanne Bieruma Oosting te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Jeanne Bieruma Oosting!

Volg het aanbod kunst van Jeanne Bieruma Oosting te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Jeanne Bieruma Oosting te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Jeanne Bieruma Oosting instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Jeanne Bieruma Oosting kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Jeanne Bieruma Oosting!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Jeanne Bieruma Oosting kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Jeanne Bieruma Oosting en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Jeanne Bieruma Oosting via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Jeanne Bieruma Oosting of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Jeanne Bieruma Oosting?

Kunst kopen van Jeanne Bieruma Oosting begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Jeanne Bieruma Oosting, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Jeanne Bieruma Oosting. Om meer kans te maken om de Jeanne Bieruma Oosting te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Jeanne Bieruma Oosting! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.