• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Koninklijke Van Kempen & Begeer (1835)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Koninklijke Van Kempen & Begeer

Koninklijke Van Kempen & Begeer (1835)

Fabrikant

De Koninklijke Van Kempen & Begeer N.V. begon in 1835 bij de zilverwerkplaats van J.M. van Kempen (1814-1877), wiens vader in 1789 werd opgenomen als meester in het gilde. Toen Van Kempen in 1858 verhuisde naar Utrecht werd er een modernere fabriek gebouwd onder de naam J.M. Kempen (en Zonen), toen verkreeg het ook het predicaat ‘koninklijk’. Het bedrijf werd steeds verder uitgebreid door het toevoegen van vaardigheden en productiemethoden. Zo ontstond bijvoorbeeld de afdeling voor galvanoplastiek waar zilveren sculpturen gemaakt konden worden. Toen J.M. Kempen stierf werd zijn zoon leider van het bedrijf. Op dit punt was het een internationaal en industrieel bedrijf. In 1919 fuseerde Van Kempen met het bedrijf van Begeer en firma Vos & Co tot de KNEB (Koninklijke Nederlandsche Edelmetaal Berdrijven Van Kempen, Begeer en Vos). In 1960 fuseerde de KNEB verder met de Koninklijke Fabriek van Gouden en Zilveren Werken Gerritsen en Van Kempen tot de Koninklijke Van Kempen & Begeer. Sinds 2008 is Van Kempen & Begeer onderdeel van de Royal Delft Group.

Aangeboden items
0
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)

Momenteel worden er helaas geen items van Koninklijke Van Kempen & Begeer (1835) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Koninklijke Van Kempen & Begeer (1835) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

undefined

Nieuw aanbod

undefined

Populaire items

undefined

Exclusief aanbod

undefined

Vanaf 1 euro bieden

undefined

Aftersale

undefined

CoBrA Kunst

undefined

Exclusieve Grafiek

undefined

Sculpturen & Objecten

undefined

Sieraden & Juwelen

undefined

Vinyl

Design kopen van Koninklijke Van Kempen & Begeer

Wilt u graag design kopen van Koninklijke Van Kempen & Begeer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Koninklijke Van Kempen & Begeer. Betaalbare en exclusieve design van Koninklijke Van Kempen & Begeer en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Koninklijke Van Kempen & Begeer te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Koninklijke Van Kempen & Begeer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Koninklijke Van Kempen & Begeer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Koninklijke Van Kempen & Begeer instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Koninklijke Van Kempen & Begeer design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Koninklijke Van Kempen & Begeer!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Koninklijke Van Kempen & Begeer kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Koninklijke Van Kempen & Begeer en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Koninklijke Van Kempen & Begeer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Koninklijke Van Kempen & Begeer of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Koninklijke Van Kempen & Begeer?

Design kopen van Koninklijke Van Kempen & Begeer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Koninklijke Van Kempen & Begeer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Koninklijke Van Kempen & Begeer. Om meer kans te maken om het designobject van Koninklijke Van Kempen & Begeer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Koninklijke Van Kempen & Begeer! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.