Leroy Vinnegar (1928-1999)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Muzikant
  6. >
  7. Leroy Vinnegar
Leroy Vinnegar (1928-1999)

Leroy Vinnegar (1928-1999)

Muzikant

Leroy VINNEGAR (Indianapolis 1928 - Portland 1999)


Jazzbassist.

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Leroy Vinnegar (1928-1999) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Leroy Vinnegar (1928-1999) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Vinyl kopen van Leroy Vinnegar

Wilt u graag vinyl kopen van Leroy Vinnegar? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Leroy Vinnegar. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Leroy Vinnegar en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Leroy Vinnegar te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Leroy Vinnegar te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Leroy Vinnegar te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Leroy Vinnegar instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Leroy Vinnegar vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Leroy Vinnegar!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Leroy Vinnegar kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Leroy Vinnegar en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Leroy Vinnegar via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Leroy Vinnegar of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Leroy Vinnegar? (H2)

Vinyl kopen van Leroy Vinnegar begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Leroy Vinnegar, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Leroy Vinnegar. Om meer kans te maken om de LP van Leroy Vinnegar te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Leroy Vinnegar! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.