Ludwig von Beethoven (1770-1827)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ludwig von Beethoven
Ludwig von Beethoven (1770-1827)

Ludwig von Beethoven (1770-1827)

Muzikant

Ludwig von BEETHOVEN (Bonn 1770 – Wenen 1827)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
DuitsDuits  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Ludwig von Beethoven - The Nine Symphonies kopen? Bied vanaf 15!
Ludwig von Beethoven - The Nine SymphoniesVinyl

Geplaatst doorhorstdreyer

Eindtijd 16-06-2022 om 21:29

Verzending Internationaal

Periode1945 t/m 1999
TypeLP

Vinyl kopen van Ludwig von Beethoven

Wilt u graag vinyl kopen van Ludwig von Beethoven? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Ludwig von Beethoven. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Ludwig von Beethoven en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Ludwig von Beethoven te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Ludwig von Beethoven te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Ludwig von Beethoven te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ludwig von Beethoven instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Ludwig von Beethoven vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Ludwig von Beethoven!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Ludwig von Beethoven kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Ludwig von Beethoven en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Ludwig von Beethoven via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Ludwig von Beethoven of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Ludwig von Beethoven? (H2)

Vinyl kopen van Ludwig von Beethoven begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Ludwig von Beethoven, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Ludwig von Beethoven. Om meer kans te maken om de LP van Ludwig von Beethoven te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Ludwig von Beethoven! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.