Marjan Jaspers (1949)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Marjan Jaspers
Marjan Jaspers (1949)

Marjan Jaspers (1949)

Kunstenaar

Marjan JASPERS (Amsterdam 1949)

Aangeboden items
2
Verkochte items
50
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (14 x Favoriet)
filters
Marjan Jaspers - Zeefdruk, Klaprozen I - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Marjan Jaspers (1949) Nederlands Zeefdruk, Klaprozen I - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen93 cm x 72 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
FA. (6)

Kunst kopen van Marjan Jaspers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Marjan Jaspers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Marjan Jaspers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Marjan Jaspers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Marjan Jaspers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Marjan Jaspers!

Volg het aanbod kunst van Marjan Jaspers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Marjan Jaspers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Marjan Jaspers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Marjan Jaspers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Marjan Jaspers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Marjan Jaspers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Marjan Jaspers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Marjan Jaspers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Marjan Jaspers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Marjan Jaspers?

Kunst kopen van Marjan Jaspers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Marjan Jaspers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Marjan Jaspers. Om meer kans te maken om de Marjan Jaspers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Marjan Jaspers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.