Mike Mainieri (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Muzikant
  6. >
  7. Mike Mainieri
Mike Mainieri (1938)

Mike Mainieri (1938)

Muzikant

Mike MAINIERI (New York 1938)


Mike Mainieri, geboren op 4 juli 1938, is een vooraanstaande Amerikaanse vibrafonist en componist die een cruciale rol heeft gespeeld in de wereld van de jazzmuziek. Zijn invloed is niet alleen te zien in zijn werk als uitvoerend kunstenaar, maar ook in zijn bijdragen aan jazzeducatie en zijn werk als producent.

Mainieri begon op jonge leeftijd met het spelen van de vibrafoon en bracht zijn jeugd door met het bestuderen van muziek en het ontwikkelen van zijn vaardigheden als instrumentalist. Hij werd al op jonge leeftijd erkend als een buitengewoon talent en begon al vroeg professioneel op te treden. Zijn technische bekwaamheid op de vibrafoon, samen met zijn diepgaande muzikale kennis, maakten hem tot een veelgevraagde sessiemuzikant en sideman voor talloze bekende artiesten en bands.

Een van de meest opmerkelijke momenten in zijn carrière was de oprichting van Steps Ahead, een band die zijn veelzijdigheid als muzikant en componist volledig benutte.

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Mike Mainieri (1938) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Mike Mainieri (1938) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Vinyl kopen van Mike Mainieri

Wilt u graag vinyl kopen van Mike Mainieri? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Mike Mainieri. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Mike Mainieri en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Mike Mainieri te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Mike Mainieri te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Mike Mainieri te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Mike Mainieri instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Mike Mainieri vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Mike Mainieri!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Mike Mainieri kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Mike Mainieri en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Mike Mainieri via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Mike Mainieri of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Mike Mainieri? (H2)

Vinyl kopen van Mike Mainieri begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Mike Mainieri, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Mike Mainieri. Om meer kans te maken om de LP van Mike Mainieri te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Mike Mainieri! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.