• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Nikolaas Eekman (1889-1973)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Nikolaas Eekman

Nikolaas Eekman (1889-1973)

Kunstenaar

Nikolaas Mathijs EEKMAN (1889 - 1973)

Aangeboden items
2
Verkochte items
14
Nationaliteit
Belgisch Nederlands
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Nikolaas Eekman - De egger - Houtsnede kopen? Bied vanaf 50!
Nikolaas Eekman - De egger - Houtsnede

Grafiek na 1900

Geplaatst doorlenteman

Eindtijd03-06-2022 om 21:30

Jaartal1921
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen11 cm x 13 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Nikolaas Eekman - Don Quichotte gekwetst (9a) kopen? Bied vanaf 140!
Nikolaas Eekman - Don Quichotte gekwetst (9a)

Grafiek na 1900

Geplaatst doorluc9309

Eindtijd07-06-2022 om 19:18

Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
Afmetingen20 cm x 13 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Nikolaas Eekman

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Nikolaas Eekman? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Nikolaas Eekman. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Nikolaas Eekman en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Nikolaas Eekman te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Nikolaas Eekman!

Volg het aanbod kunst van Nikolaas Eekman te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Nikolaas Eekman te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Nikolaas Eekman instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Nikolaas Eekman kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Nikolaas Eekman!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Nikolaas Eekman kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Nikolaas Eekman en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Nikolaas Eekman via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Nikolaas Eekman of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Nikolaas Eekman?

Kunst kopen van Nikolaas Eekman begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Nikolaas Eekman, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Nikolaas Eekman. Om meer kans te maken om de Nikolaas Eekman te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Nikolaas Eekman! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.