Osvaldo Borsani (1911-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Designer
  6. >
  7. Osvaldo Borsani
Osvaldo Borsani (1911-1985)

Osvaldo Borsani (1911-1985)

Osvaldo BORSANI (1911-1985)

Osvaldo Borsani was de zoon van Gaetano Borsani, de winnaar van een zilveren medaille won op de eerste Triënnale van Monza in 1927.

Na zijn studie aan de Politecnico di Milano, waar hij in 1937 afstudeerde, werkte hij in het atelier Arredamento Borsani, voorheen Atelier Varedo, in Varedo van zijn vader.

In 1953 richten Osvaldo en tweelingbroer Fulgenzio Borsani Tecno Italia op. Tecno's collectie bevat ontwerpen van wereldberoemde designers als Sir Norman Foster, Gae Aulenti, Emilio Ambasz en uiteraard Osvaldo Borsani. Tijdens de vroege jaren van Tecno was deze Firma befaamd om zijn experimenten met nieuwe materialen als rubber en schuimrubber. Van 1952 tot zijn dood in 1985 was borsani de belangrijkste ontwerper van dit toonaangevende bedrijf. Het Tecno-Iogo, een grote 'T', was ontworpen in samenwerking met Robert Mango en werd voor het eerst gebruikt op de Triënnale van Milaan in 1954.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Italiaans Italiaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Osvaldo Borsani (1911-1985) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.
Internationaal worden wel 1 items aangeboden. Klik hier om deze te bekijken.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Osvaldo Borsani (1911-1985) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Osvaldo Borsani

Wilt u graag design kopen van Osvaldo Borsani? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Osvaldo Borsani. Betaalbare en exclusieve design van Osvaldo Borsani en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Osvaldo Borsani te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Osvaldo Borsani te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Osvaldo Borsani te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Osvaldo Borsani instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Osvaldo Borsani design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Osvaldo Borsani!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Osvaldo Borsani kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Osvaldo Borsani en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Osvaldo Borsani via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Osvaldo Borsani of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Osvaldo Borsani?

Design kopen van Osvaldo Borsani begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Osvaldo Borsani, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Osvaldo Borsani. Om meer kans te maken om het designobject van Osvaldo Borsani te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Osvaldo Borsani! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.