Pat Andrea (1942)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Pat Andrea
Pat Andrea (1942)

Pat Andrea (1942)

Pat ANDREA (Den Haag 1942)

Schilder, Tekenaar

Opleiding: Pat Andrea volgde van 1960 - 1965 zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten Den Haag. Op dit moment geeft Andrea 1 dag per week les aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Parijs. Pat Andrea woont, en werkt afwisselend in Den Haag, Parijs en Buenos Aires.

Pat Andrea maakt graag schetsen naar aanleiding van waarnemingen en/of gebeurtenissen uit het dagelijks leven. Andrea doet dit met verschillende materialen zoals, grafiet, waterverf en houtskool. Hij behoort tot de avant-garde van de Nederlandse kunst.

Pat Andrea won in 1964 de Jacob Marisprijs voor tekenen, en in 1971 de Koninklijke Subsidie voor de Schilderkunst. In 1979/1980 ontwerpt Pat Andrea de omslag voor het NS spoorboekje.

Het werk van Pat Andrea is opgenomen in het Gemeente museum van Schiedam en in het Haags Gemeente museum

Andrea heeft in Parijs, Milaan,V.S. en Belgie zijn werk tentoongesteld.

Aangeboden items
1
Verkochte items
91
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Pat Andrea - Unica kopen? Bied vanaf 1299!
Pat Andrea (1942) Nederlands Unica
Techniek Potlood
Afmetingen 9 x 6 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 1.299
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Pat Andrea

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Pat Andrea? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Pat Andrea. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Pat Andrea en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Pat Andrea te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Pat Andrea!

Volg het aanbod kunst van Pat Andrea te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Pat Andrea te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Pat Andrea instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Pat Andrea kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Pat Andrea!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Pat Andrea kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Pat Andrea en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Pat Andrea via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Pat Andrea of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Pat Andrea?

Kunst kopen van Pat Andrea begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Pat Andrea, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Pat Andrea. Om meer kans te maken om de Pat Andrea te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Pat Andrea! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.