Reijmyre Glasbruk (1810)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Reijmyre Glasbruk
Reijmyre Glasbruk (1810)

Reijmyre Glasbruk (1810)

Fabrikant

Reijmyre Glasbruk

(Rejmyre 1818)

Reijmyre Glasbruk werd opgericht in 1810 en is de op een na oudste glasfabriek in Zweden.

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Zweeds Zweeds  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
Reijmyre Glasbruk - kristalglas vaas uit circa 1900 kopen? Bied vanaf 100!
Reijmyre Glasbruk (1810) Zweeds kristalglas vaas uit circa 1900
Afmetingen21.50 cm x 12 cm (h x b)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
FA. (1)

Design kopen van Reijmyre Glasbruk

Wilt u graag design kopen van Reijmyre Glasbruk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Reijmyre Glasbruk. Betaalbare en exclusieve design van Reijmyre Glasbruk en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Reijmyre Glasbruk te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Reijmyre Glasbruk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Reijmyre Glasbruk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Reijmyre Glasbruk instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Reijmyre Glasbruk design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Reijmyre Glasbruk!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Reijmyre Glasbruk kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Reijmyre Glasbruk en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Reijmyre Glasbruk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Reijmyre Glasbruk of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Reijmyre Glasbruk?

Design kopen van Reijmyre Glasbruk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Reijmyre Glasbruk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Reijmyre Glasbruk. Om meer kans te maken om het designobject van Reijmyre Glasbruk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Reijmyre Glasbruk! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.