Sipke Huismans (1938)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Sipke Huismans
Sipke Huismans (1938)

Sipke Huismans (1938)

Kunstenaar

Sipke HUISMANS (Amsterdam 1938)

Aangeboden items
2
Verkochte items
37
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (15 x Favoriet)
filters
Sipke Huismans - Een grote dorst, ets kopen? Bied vanaf 45!
Sipke Huismans (1938) Nederlands Een grote dorst, ets
TechniekEts
Afmetingen50 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Sipke Huismans - EERBEWIJS AAN BIRGITTE BARDOT kopen? Bied vanaf 47!
Sipke Huismans (1938) Nederlands EERBEWIJS AAN BIRGITTE BARDOT
TechniekEts
Afmetingen49.5 cm x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 47
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Sipke Huismans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Sipke Huismans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Sipke Huismans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Sipke Huismans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Sipke Huismans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Sipke Huismans!

Volg het aanbod kunst van Sipke Huismans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Sipke Huismans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Sipke Huismans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Sipke Huismans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Sipke Huismans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Sipke Huismans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Sipke Huismans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Sipke Huismans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Sipke Huismans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Sipke Huismans?

Kunst kopen van Sipke Huismans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Sipke Huismans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Sipke Huismans. Om meer kans te maken om de Sipke Huismans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Sipke Huismans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.