Steps Ahead (1979)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Muzikant
  6. >
  7. Steps Ahead
Steps Ahead (1979)

Steps Ahead (1979)

Muzikant

STEPS AHEAD (New York 1979)


Steps Ahead is een invloedrijke jazzband die in 1979 werd opgericht door vibrafonist Mike Mainieri. De groep staat bekend om haar innovatieve benadering van jazzmuziek en het vermogen om verschillende muziekstijlen te combineren in hun unieke geluid. Steps Ahead heeft door de jaren heen verschillende line-upswisselingen ondergaan, maar de kernleden hebben altijd een hoog niveau van muzikaal vakmanschap behouden.

Een van de opvallende aspecten van Steps Ahead is hun gebruik van elektronische instrumenten en technologie in hun muziek. Ze waren pioniers in het integreren van synthesizers en elektronische percussie in de jazz, wat een frisse en futuristische klank toevoegde aan hun composities. Dit experimentele karakter heeft de band geholpen om een breed scala aan luisteraars aan te trekken, zowel binnen als buiten de jazzgemeenschap.

Een van de meest gerespecteerde leden van Steps Ahead was tenorsaxofonist Michael Brecker, die deel uitmaakte van de band in de jaren 80. Zijn virtuositeit en innovatieve improvisaties droegen sterk bij aan de bekendheid van de band en maakten hem tot een van de meest bewonderde saxofonisten in de moderne jazz.

Steps Ahead's muziek kan worden omschreven als een fusie van verschillende stijlen, waaronder jazz, fusion, funk en wereldmuziek. 
Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Steps Ahead (1979) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Steps Ahead (1979) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Vinyl kopen van Steps Ahead

Wilt u graag vinyl kopen van Steps Ahead? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op de beste LP’s, exclusieve singles of zeldzame uitgaves op CD van Steps Ahead. Betaalbare en exclusieve vinyl kopen van Steps Ahead en andere bekende muzikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle platen van Steps Ahead te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod vinyl van Steps Ahead te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod vinyl van Steps Ahead te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Steps Ahead instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Steps Ahead vinyl in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle vinyl van uw favoriete muzikanten of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk vinyl van Steps Ahead!

Waarom via Kunstveiling muziek op vinyl van Steps Ahead kopen?

Via Kunstveiling koopt u muziek op vinyl van Steps Ahead en andere erkende muzikanten tegen veilingprijzen. Vinyl kopen van Steps Ahead via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot vinyl, design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf vinyl van Steps Ahead of andere bands en muzikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een LP van Steps Ahead? (H2)

Vinyl kopen van Steps Ahead begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een plaat van Steps Ahead, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op vinyl van Steps Ahead. Om meer kans te maken om de LP van Steps Ahead te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere muziek van Steps Ahead! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.