Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk - Verkocht

Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!
Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!Karel Appel - Animal - 1970 - zeefdruk kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karel Appel (1921-2006)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1970
Techniek Proefdruk
Stijl Expressionistisch
Onderwerp Abstract
Afmetingen 80 x 55 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd

Een zeldzame Karel Appel-zeefdruk, met een kleurrijk dier in iconische Appel-stijl.

Het verkeert in een goede originele staat met lichte gebruikssporen in overeenstemming met leeftijd en gebruik, met behoud van een mooie patina. De zeefdruk is niet gesigneerd. 

Het werk is een originele zeefdruk verkregen in een kustwinkel in Den Haag. Dat is mij verteld kan het verkregen is via de huisdrukker van Karel Appel. 


Conditie
ConditieGoed
Een Karel Appel-zeefdruk, met een kleurrijk dier in iconische Appel-stijl. Het verkeert in een goede originele staat met lichte gebruikssporen in overeenstemming met leeftijd en gebruik, met behoud van een mooie patina. De zeefdruk is ongesigneerd. Verkregen via een kennis van de huisdrukker. Betreft een zeefdruk in goede staat.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Leiderdorp, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .