Karel Appel - De Kip van Karel Appel - Verkocht

Karel Appel - De Kip van Karel Appel kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Karel Appel - De Kip van Karel Appel kopen? Bied vanaf 200!
Karel Appel - De Kip van Karel Appel kopen? Bied vanaf 200!Karel Appel - De Kip van Karel Appel kopen? Bied vanaf 200!Karel Appel - De Kip van Karel Appel kopen? Bied vanaf 200!Karel Appel - De Kip van Karel Appel kopen? Bied vanaf 200!Karel Appel - De Kip van Karel Appel kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Karel Appel (1921-2006)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Jaartal 1977
Techniek Proefdruk
Afmetingen 94 x 62 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd
Zeefdruk van Karel Appel. Titel: "De kip". Afkomstig uit de nalatenschap van Henk van der Vet. Afmetingen blad: H62 x b94 cm. Afmetingen voorstelling: 50 x b58 cm. Het werk is niet gesigneerd. De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op verzoek, worden gemaild.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Spijkenisse, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 11,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .