Charles J. Kemper (1913-1985)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Charles J. Kemper
Charles J. Kemper (1913-1985)

Charles J. Kemper (1913-1985)

Charles Jean Kemper 1913 - 1985De Rotterdamse schilder Charles Kemper bezocht in zijn woonplaats de academie en kreeg daarna (1947) les van H.F. Boot in Haarlem. Hij schilderde en aquarelleerde de stad, havens, figuren en portretten. Een apart genre daarin vormen zijn interieurs van caf_s en kroegen. Vanaf 1951 maakte Kemper met o.a. Kees Franse, Jan Goedhart, Ed van Zanden en later ook Jan Burgerhout deel uit van de Rotterdamse expositiegroep Argus. Zijn belangstelling voor de oprukkende stad, de industri_le bedrijvigheid en de teloorgang van het platteland maakten hem bij uitstek geschikt als tekenaar voor de topografische atlas van het Rotterdamse gemeentearchief. Kemper was o.a. lid van Pulchri Studio in Den Haag en van de Vereniging van Haagse Aquarellisten.

Aangeboden items
5
Verkochte items
27
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Charles J. Kemper - stadsgezicht op Overschie kopen? Bied vanaf 75!
Charles J. Kemper (1913-1985) Nederlands stadsgezicht op Overschie
TechniekLitho
Afmetingen49 x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee
Charles J. Kemper - Verplicht werk in 1944 aan de Bovendijk Rotterdam kopen? Bied vanaf 50!
Charles J. Kemper (1913-1985) Nederlands Verplicht werk in 1944 aan de Bovendijk Rotterdam
TechniekPotlood
Afmetingen20 x 29 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Charles J. Kemper - Historisch Rotterdams stadsgezicht van de oude haven 1941 kopen? Bied vanaf 100!
Charles J. Kemper (1913-1985) Nederlands Historisch Rotterdams stadsgezicht van de oude haven 1941
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen21 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Charles J. Kemper - Twee (2) Inkt & houtskool tekeningen "vrouw in cafe en vrouw handwerkt" kopen? Bied vanaf 25!
Charles J. Kemper (1913-1985) Nederlands Twee (2) Inkt & houtskool tekeningen "vrouw in cafe en vrouw handwerkt"
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen45 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Charles J. Kemper

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charles J. Kemper? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charles J. Kemper. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charles J. Kemper en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charles J. Kemper te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charles J. Kemper!

Volg het aanbod kunst van Charles J. Kemper te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charles J. Kemper te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charles J. Kemper instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charles J. Kemper kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charles J. Kemper!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charles J. Kemper kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charles J. Kemper en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charles J. Kemper via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charles J. Kemper of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charles J. Kemper?

Kunst kopen van Charles J. Kemper begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charles J. Kemper, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charles J. Kemper. Om meer kans te maken om de Charles J. Kemper te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charles J. Kemper! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.