Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde

Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!
Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!Corneille - ontwerp voor The Society Shop met bijpassende pochet en strikje in zijde kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Corneille (1922-2010)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1987
TechniekLitho
DragerGeschept Papier
StijlModern
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen30 cm x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Ik bied een litho aan van Corneille uit 1987 met een ontwerp voor The Society Shop.
Echter, wat dit kavel speciaal maakt, is dat de bijpassende pochet en het strikje ook aanwezig zijn. De motieven van de litho zitten verwerkt in beide accessoires.
Zowel de pochet als het strikje is gemaakt van 100 % pure Italiaanse zijde.

Het geheel wordt zorgvuldig verpakt en aangetekend verzonden met verzekering en track & trace code.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sluit over 1d 10u 57m 16s
Huidig bod€ 20
Veilingkosten : 15%
Volgend minimum bod: € 25
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieKeerbergen,  België
VerzendingNaar België, Nederland en Duitsland
Veilinggegevens
Starttijd17-3-2023 om 17:43
Eindtijd26-3-2023 om 13:07
Biedingen (6)
PetraH
21 mrt. / 00:25
€ 20
Pacapona
20 mrt. / 17:26
€ 15
janusz
20 mrt. / 17:26
€ 10
Pacapona
20 mrt. / 17:26
€ 5
janusz
19 mrt. / 11:36
€ 3
Xeruera
18 mrt. / 02:26
€ 1
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.