Kees van Bohemen - proefdruk: landschap - Verkocht

Kees van Bohemen - proefdruk: landschap kopen? Bied vanaf 70!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Kees van Bohemen - proefdruk: landschap kopen? Bied vanaf 70!
Kees van Bohemen - proefdruk: landschap kopen? Bied vanaf 70!Kees van Bohemen - proefdruk: landschap kopen? Bied vanaf 70!Kees van Bohemen - proefdruk: landschap kopen? Bied vanaf 70!Kees van Bohemen - proefdruk: landschap kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees van Bohemen (1928-1985)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Proefdruk
Afmetingen 64 x 75 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd
Proefdruk uit de studio van meesterdrukker Henk van der Vet in prachtige heldere kleuren. H64 x b 75 cm. Afmeting voorstelling: H44 x b66 cm.  Het werk heeft een stempel als bewijs dat het uit de studio van Henk van der Vet komt. 
De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.
Conditie
ConditieZeer Goed
In zeer goede staat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 12,95
Naar België € 21,95
Naar Duitsland € 21,95
Europese Unie € 21,95
Wereldwijd € 55,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .