Kees van Bohemen - proefdruk - olifant - Verkocht

Kees van Bohemen - proefdruk - olifant kopen? Bied vanaf 70!
Dit item is verkocht Toon item
Prenten & Uitgaves

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Kees van Bohemen - proefdruk - olifant kopen? Bied vanaf 70!
Kees van Bohemen - proefdruk - olifant kopen? Bied vanaf 70!Kees van Bohemen - proefdruk - olifant kopen? Bied vanaf 70!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Kees van Bohemen (1928-1985)
Type kunstwerk Prenten & Uitgaves
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Proefdruk
Afmetingen 86 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Ongesigneerd
Proefdruk uit de studio van meestersdrukker Henk van der Vet. H83,5 x b65cm. Afmetingen voorstelling: H66 x b49,50 cm. Op het werk zit een stempel "studio Henk van der Vet". De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.


De verzendkosten zijn wat hoger omdat het werk plat verzonden moet worden i.v.m. de dikte van het papier.
Conditie
ConditieGoed
De voorstelling is in zeer goede staat. Aan de witte rand van de bovenzijde zit wat vuil. Links onder zit een watervlek in het witte gedeelte. Bij inlijsten vallen deze zaken volledig onder het passe-partout. Het werk heeft een stempel als bewijs dat het uit de studio van Henk van der Vet komt.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
Prijs> 10KG of groter dan 1,00 x 0,50 meter
Binnen Nederland € 17,95

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .