Charles Eyck (1897-1983)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Charles Eyck
Charles Eyck (1897-1983)

Charles Eyck (1897-1983)

Kunstschilder, Beeldhouwer, Graficus, Tekenaar

Charles EYCK (Meerssen 1897 - Schimmert 1983)

Aangeboden items
1
Verkochte items
83
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (114 x Favoriet)
filters
Charles Eyck - meisje . 1947 kopen? Bied vanaf 200!
Charles Eyck (1897-1983) Nederlands meisje . 1947
TechniekPenseel (Inkt)
Afmetingen52.5 cm x 42 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
FA. (2)

Kunst kopen van Charles Eyck

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Charles Eyck? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Charles Eyck. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Charles Eyck en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Charles Eyck te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Charles Eyck!

Volg het aanbod kunst van Charles Eyck te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Charles Eyck te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Charles Eyck instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Charles Eyck kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Charles Eyck!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Charles Eyck kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Charles Eyck en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Charles Eyck via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Charles Eyck of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Charles Eyck?

Kunst kopen van Charles Eyck begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Charles Eyck, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Charles Eyck. Om meer kans te maken om de Charles Eyck te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Charles Eyck! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.