Hajo Hangen (1927)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hajo Hangen
Hajo Hangen (1927)

Hajo Hangen (1927)

Kunstenaar

Hajo HANGEN (1927)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Favoriet
filters
Hajo Hangen - MODUL KONSTRUKTION 1978 kopen? Bied vanaf 150!
Hajo Hangen (1927) MODUL KONSTRUKTION 1978
TechniekKeramiek
Afmetingen27 cm x 27 cm x 2.5 cm (h x b x d)
Gewicht350 g
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 150
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Hajo Hangen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hajo Hangen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hajo Hangen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hajo Hangen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hajo Hangen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hajo Hangen!

Volg het aanbod kunst van Hajo Hangen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hajo Hangen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hajo Hangen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hajo Hangen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hajo Hangen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hajo Hangen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hajo Hangen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hajo Hangen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hajo Hangen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hajo Hangen?

Kunst kopen van Hajo Hangen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hajo Hangen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hajo Hangen. Om meer kans te maken om de Hajo Hangen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hajo Hangen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.