Herman Bieling (1887-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Herman Bieling
Herman Bieling (1887-1964)

Herman Bieling (1887-1964)

Herman BIELING (Rotterdam 1887 - Rhoon 1964)

Bieling volgde zijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam. Later werd hij lid en medeoprichter van de avant-gardistische groep De Branding. Deze groepering richtte zich tegen de 'burgerlijke middelmatigheid' van wat in die tijd in het algemeen op tentoonstellingen te zien was. In die periode maakte hij vooral kubistisch werk, met als voornaamste onderwerpen landschappen, stillevens en personen. Bieling woonde en werkte als beeldhouwer, graficus, tekenaar en schilder in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Engeland. Zijn werk is vertegenwoordigd in collecties van het museum Boymans van Beuningen, het Gemeentemuseum Den Haag, het Stedelijk Museum Schiedam en het Centraal Museum Utrecht.

Aangeboden items
2
Verkochte items
135
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman Bieling - 2 Pen tekeningen: Marakech Maroc en Morgat kopen? Bied vanaf 100!
Herman Bieling (1887-1964) Nederlands 2 Pen tekeningen: Marakech Maroc en Morgat
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen45 x 31.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Herman Bieling - Pen tekening kopen? Bied vanaf 55!
Herman Bieling (1887-1964) Nederlands Pen tekening
TechniekPen (Inkt)
Afmetingen28.5 x 23.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 55
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman Bieling

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Bieling? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Bieling. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Bieling en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Bieling te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Bieling!

Volg het aanbod kunst van Herman Bieling te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Bieling te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Bieling instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Bieling kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Bieling!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Bieling kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Bieling en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Bieling via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Bieling of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Bieling?

Kunst kopen van Herman Bieling begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Bieling, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Bieling. Om meer kans te maken om de Herman Bieling te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Bieling! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.